Bezoektijden

Bezoektijden algemene verpleegafdelingen:

  • 15.30 tot 16.15 uur

  • 19.00 tot 20.00 uur

    Let op: in deze coronatijden geldt daarbij dat we maximaal twee bezoekers per dag toestaan, per tijdblok één persoon.

Bezoektijden bijzondere verpleegafdelingen

  • A4 Kraamsuites - zwangeren: alleen partner en eigen kinderen, geen vaste tijden.
  • A4 Kraamsuites - zes uur na de geboorte: eigen kinderen en opa/oma (uit één huishouden) 1x per dag. Verder geen bezoek.
  • R1/IC/CC/: 15.00 tot 16.30 uur en 18.30 tot 20.00 uur
  • Verpleegafdeling Kind en Jeugd (B5): ouders/verzorgers/broertjes/zusjes onbeperkt, opa/oma (uit één huishouden) 1x per dag. 

Mondkapjes verplicht

Het dragen van een mondkapje tijdens uw gehele ziekenhuisbezoek is verplicht. Patiënten en bezoekers krijgen een IIR-mondkapje bij de hoofdingang aangereikt. Dit doen we voor onze patiënten, bezoekers, medewerkers en uw veiligheid. 

Mocht u door uw aandoening problemen hebben met het dragen van mondkapjes, belt u dan van te voren even met de poli, zodat we kunnen zoeken naar een voor u passende oplossing. Zo kunt u bijvoorbeeld in aanmerking komen voor het dragen van een face shield, waardoor het voor u gemakkelijker is om te ademen.

 

Op welke afdeling ligt de patiënt? 

Weet u niet op welke afdeling u moet zijn? Bij de receptie in de centrale hal kunt u dit navragen. U hoeft hiervoor alleen de naam van de patiënt door te geven. Onze medewerkers wijzen u graag de weg.
Weet u wel de afdeling, dan kunt u op deze plattegrond zien waar u moet zijn. Klik op de afbeelding om de plattegrond groter te bekijken.