Gebruikt u MijnZR al?

MijnZR is een beveiligde, online, persoonlijke omgeving voor patiënten van Ziekenhuis Rivierenland. U kunt hier uw medische gegevens inzien, afspraken bekijken en zelf een aantal zaken regelen. Om toegang te krijgen tot MijnZR, logt u in met uw DigiD.

MijnZR is niet geschikt voor spoedgevallen. Als elke seconde telt, bel dan 112!

Toegang tot MijnZR is alleen mogelijk als u ingeschreven staat als patiënt bij ons ziekenhuis. Dat kan bij de inschrijfbalie in de hal, waar controle van uw BSN plaatsvindt. Neem daarvoor een geldig identiteitsbewijs mee.

Het inloggen kan me de DigiD app of met een sms-controle. Kies je voor sms-controle, dan ontvangt u binnen 3 werkdagen een brief met een activeringscode.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van uw DgiD? Of heeft u vragen bij het inloggen in MijnZR? Loop langs bij ons Digi-Taal Servicepunt. Speciaal opgeleide vrijwilligers helpen u graag op weg. Ook kunt u contact opnemen met de Helpdesk Digitale Zorg. 

De medewerkers van de Helpdesk Digitale Zorg zijn telefonisch bereikbaar via 085-13 04 575 op werkdagen tussen 8.00 en 18.00 uur.

Klik hier voor meer informatie.

 

Meer informatie over MijnZR? 

Bekijk de uitleganimatie:

Op MijnZR kun je onder andere: