Op bezoek

DSC6177

U bent van harte welkom in Ziekenhuis Rivierenland. Op deze pagina leest u meer over onze bezoektijden, parkeren, onze voorzieningen en onze huisregels.

Bezoektijden

Er zijn iedere dag twee bezoektijden: 

In de middag van 15.30 uur tot 16.15 uur.
In de avond van 19.00 uur tot 20.00 uur. 

Tijdens onderstaande nationale feestdagen zijn de bezoektijden van 14.00 uur in de middag tot 20.00 uur in de avond: 

 • Nieuwjaarsdag
 • Eerste en Tweede Paasdag
 • Koningsdag (27 april)
 • Bevrijdingsdag (5 mei)
 • Hemelvaartsdag
 • Eerste en Tweede Pinksterdag
 • Eerste en Tweede Kerstdag (25 en 26 december) 

Op oudjaarsavond (31 december) is bezoek ook welkom tussen 23.00 uur en 01.00 uur.

Er mogen altijd twee personen tegelijkertijd op bezoek komen bij een patiënt. 

Afwijkende bezoektijden of bezoekregels

 • Verpleegafdeling B4 (dagverpleging): er is geen bezoekmogelijkheid. Deze afdeling is voor dagopnames.
 • Verpleegafdeling B5 (Kind & Jeugd): bezoek is welkom van 10.00 uur in de ochtend tot 20.00 uur in de avond. Ouders zijn altijd welkom.
 • Verpleegafdeling R1/IC/CC: bezoek is welkom van 10.00 uur tot 11.30 uur in de ochtend, van 15.00 uur tot 16.30 uur in de middag en van 18.30 uur en 20.00 uur in de avond.
 • Verpleegafdeling A4 (kraamsuites)

  Algemeen: de partner van de zwangere is altijd welkom. Na 22.00 uur in de avond is bezoek niet meer toegestaan. Overleg met de verpleegkundige als een uitzondering nodig is. Alleen eigen kinderen mogen op bezoek komen onder begeleiding van maximaal twee volwassenen.

  Poliklinische bevalling: na de bevalling mag u direct naar huis. Ontvang bezoek daarom thuis.

  Vóór de bevalling: het is voor bezoek niet toegestaan om op de gang te wachten tot de geboorte van de baby.

  Na de bevalling: de eerste vier uur na de bevallig is bezoek niet welkom. Neem deze tijd om bij te komen en kennis te maken met uw kindje. 

Bloemen en planten

Vaak wilt u iets geven aan iemand die in het ziekenhuis ligt. Neemt u bloemen mee? Een milieuvriendelijke wegwerpvaas kan worden gekocht in het ziekenhuis. De automaat staat in de hal bij de liften. Vanwege de hygiëne mag een glazen vaas niet gebruikt worden.

Route & parkeren

Alles over de route naar Ziekenhuis Rivierenland en parkeren op het ziekenhuisterrein vind u op deze pagina. (https://ziekenhuisrivierenland.nl/naar-het-ziekenhuis/route-en-parkeren/)

Voorzieningen

Op deze pagina(https://ziekenhuisrivierenland.nl/naar-het-ziekenhuis/voorzieningen/) leest u welke voorzieningen u vindt in Ziekenhuis Rivierenland.  

Huisregels

Op deze pagina(https://ziekenhuisrivierenland.nl/naar-het-ziekenhuis/rechten-plichten-en-huisregels/) leest u welke huisregels Ziekenhuis Rivierenland heeft. Alleen samen maken we van ons ziekenhuis een veilige en vertrouwde plek. Bedankt dat u hierbij wilt helpen.